Ухапшени нападачи на играче Фенербахчеа!

Турска полиција ухапсила у Трабзону двојицу мушкараца за које се основано сумња да су учествовали у пуцњави на аутобус са фудбалерима Фенербахчеа.

Фудбал 08.04.2015 | 18:00
Ухапшени нападачи на играче Фенербахчеа!

Турско првенство је заустављено на недељу дана због оружаног напада на фудбалере Фенербахчеа, а клуб из Истанбула најавио је да неће играти лигашке и куп утакмице све док они који су то урадили не буду ухапшени.

Турска полиција одмах је прионула на посао и у Трабзону, на североистоку земље, ухапсила је двојицу осумњичених за тај напад, потврдио је локални гувернер.

"Двојица осумњичених су ухапшена и испитују се", рекао је Адил Џелил Ез, гувернер Трабзона.

Приведена су два мушкарца, један за кога се сумња да је пуцао на аутобус и његов саучесник, који га је позвао телефоном да му најави долазак аутобуса који је ишао у суботу увече аутопутем уз Црно море, навео је гувернер.

Према наводима новинске агенције Доган, двојица осумњичених одбацили су оптужбе.

Аутобус који је превозио играче Фенера погођен је са више метака док је ишао аутопутем у правцу аеродрома у Трабзону после победе клуба из Истанбула у мечу са Ризепором. Возач је погођен у лице, али је ипак успео безбедно да заустави возило. После тога је хоспитализован и у стабилном је стању.

Званичници Фенербахчеа саопштили су да је на аутобус пуцано из пушке.

Коментари / 0

Оставите коментар