Uhapšeni napadači na igrače Fenerbahčea!

Turska policija uhapsila u Trabzonu dvojicu muškaraca za koje se osnovano sumnja da su učestvovali u pucnjavi na autobus sa fudbalerima Fenerbahčea.

Fudbal 08.04.2015 | 18:00
Uhapšeni napadači na igrače Fenerbahčea!

Tursko prvenstvo je zaustavljeno na nedelju dana zbog oružanog napada na fudbalere Fenerbahčea, a klub iz Istanbula najavio je da neće igrati ligaške i kup utakmice sve dok oni koji su to uradili ne budu uhapšeni.

Turska policija odmah je prionula na posao i u Trabzonu, na severoistoku zemlje, uhapsila je dvojicu osumnjičenih za taj napad, potvrdio je lokalni guverner.

"Dvojica osumnjičenih su uhapšena i ispituju se", rekao je Adil Dželil Ez, guverner Trabzona.

Privedena su dva muškarca, jedan za koga se sumnja da je pucao na autobus i njegov saučesnik, koji ga je pozvao telefonom da mu najavi dolazak autobusa koji je išao u subotu uveče autoputem uz Crno more, naveo je guverner.

Prema navodima novinske agencije Dogan, dvojica osumnjičenih odbacili su optužbe.

Autobus koji je prevozio igrače Fenera pogođen je sa više metaka dok je išao autoputem u pravcu aerodroma u Trabzonu posle pobede kluba iz Istanbula u meču sa Rizeporom. Vozač je pogođen u lice, ali je ipak uspeo bezbedno da zaustavi vozilo. Posle toga je hospitalizovan i u stabilnom je stanju.

Zvaničnici Fenerbahčea saopštili su da je na autobus pucano iz puške.

Komentari / 0

Ostavite komentar