Видео: Он је Реалова звијезда у сенци!

12 голова и 12 асистенција колумбијског фудбалског чуда! Иако те бројке у први мах не изгледају тако импресивно, као рецимо оне које бележе Роналдо и Бензема, од Џејмса Родригеза се очекује тек да заблиста у наредној сезони и у потпуности оправда статус великог појачања.

Фудбал 08.04.2015 | 11:20
Видео: Он је Реалова звијезда у сенци!

Имперсивним партијама и головима на Светском првенству у Бразилу, Џејмс Родригез је купио сваког љубитеља фудбала на свету, али и на месец дана превазишао славу неприкосновеног Радамела Фалкаа у родној Колумбији.

Реал Мадрид није пропустио своју прилику, једног од најталентованијих фудбалера на планети довео је у своје редове и када се све сагледа ни једног тренутка није погрешио.

Иако ове сезоне медији у први план, поред неприкосновеног Роналда, у први план гурају Карима Бензему, Герета Бејла, док су у везом реду пречи Модрић и Иско, одлични Колумбијац је када се све сагледа у потпуности задовољио критеријуме Краљевског клуба.

Родригез је у досадашњем току сезоне постигао 12 голова и забележио 12 асистенција на званичним утакмицама, мада се може похвалити и да је одиграо 34 меча у дресу Реала.

Од свега тога највише у Примери - осам голова и девет асистенција. У Лиги шампиона је постигао један гол и забележио једну асистенцију, у Купу краља два гола и две асистенције, а дао је и један погодак у Суперкупу Шпаније.

Иако те цифре у први мах не изгледају тако импресивно, као рецимо оне које бележе Роналдо и Бензема, од Колумбијца се очекује тек да заблиста у наредној сезони и у потпуности оправда статус великог појачања.

Коментари / 0

Оставите коментар