Video: On je Realova zvijezda u senci!

12 golova i 12 asistencija kolumbijskog fudbalskog čuda! Iako te brojke u prvi mah ne izgledaju tako impresivno, kao recimo one koje beleže Ronaldo i Benzema, od Džejmsa Rodrigeza se očekuje tek da zablista u narednoj sezoni i u potpunosti opravda status velikog pojačanja.

Fudbal 08.04.2015 | 11:20
Video: On je Realova zvijezda u senci!

Impersivnim partijama i golovima na Svetskom prvenstvu u Brazilu, Džejms Rodrigez je kupio svakog ljubitelja fudbala na svetu, ali i na mesec dana prevazišao slavu neprikosnovenog Radamela Falkaa u rodnoj Kolumbiji.

Real Madrid nije propustio svoju priliku, jednog od najtalentovanijih fudbalera na planeti doveo je u svoje redove i kada se sve sagleda ni jednog trenutka nije pogrešio.

Iako ove sezone mediji u prvi plan, pored neprikosnovenog Ronalda, u prvi plan guraju Karima Benzemu, Gereta Bejla, dok su u vezom redu preči Modrić i Isko, odlični Kolumbijac je kada se sve sagleda u potpunosti zadovoljio kriterijume Kraljevskog kluba.

Rodrigez je u dosadašnjem toku sezone postigao 12 golova i zabeležio 12 asistencija na zvaničnim utakmicama, mada se može pohvaliti i da je odigrao 34 meča u dresu Reala.

Od svega toga najviše u Primeri - osam golova i devet asistencija. U Ligi šampiona je postigao jedan gol i zabeležio jednu asistenciju, u Kupu kralja dva gola i dve asistencije, a dao je i jedan pogodak u Superkupu Španije.

Iako te cifre u prvi mah ne izgledaju tako impresivno, kao recimo one koje beleže Ronaldo i Benzema, od Kolumbijca se očekuje tek da zablista u narednoj sezoni i u potpunosti opravda status velikog pojačanja.

Komentari / 0

Ostavite komentar