ПСЖ ''осакаћен'' пред дуеле са Барсом у ЛШ!

После Ибре и Вератија, Блан остаје и без Луиза?! Бразилски дефанзивац се повредио у дербију Лиге 1 против Марсеља и велико је питање хоће ли се опоравити до 15. априла када се игра дуела на стадиону Камп Ноу.

Фудбал 08.04.2015 | 11:00
ПСЖ ''осакаћен'' пред дуеле са Барсом у ЛШ!

Парижани ће у Каталонији имати врашки тежак задатак! Барселона је сама по себи довољно велики изазов за ПСЖ, али како сада ствари стоје потенцијални тријумф Француза у Паризу могао би да буде право чудо пошто ће Лоран Блан за први дуел четвртфинала Лиге шампиона на терен извести тим у којем извесно неће бити суспендованих Златана Ибрахимовића и Марка Вератија, а вероватно ни Давида Луиза који се повредио у дерби мечу француског шампионата протви Марсеља који су Свеци добили (3:2).

Већ у 33. минуту утакмице на Велодрому Бразилац је приликом једног продора осетио бол у бутном мишићу леве ноге због чега је сео на земљу и затражио измену. Грегори ван дер Вил га је заменио у постави Светаца у тренуцима вођства Марсеља, а повреда у датом тренутку није деловала тако озбиљно. Но, према наводима шпанске Марке, бразилски дефанзивац био врло лако могао да прескочи чак и утакмицу са Барселоном која је заказана за 15. април на Парку Принчева!

То би био велики ударац за Лорана Блана и његову екипу, јер, осим што би изгубио једног од хероја великог лондонског тријумфа против Челсија, ПСЖ би остао без још једног кључног играча који неће истрчати на терен у Каталонији, с обзиром на то да Златан Ибрахимовић неће играти због црвеног картона против Плаваца. Исти је случај у са Марком Вератијем који је у Лондону зарадио трећи жути картон у Лиги шампиона и због суспензије неће моћи да помогне француском прваку.

Коментари / 0

Оставите коментар