PSŽ ''osakaćen'' pred duele sa Barsom u LŠ!

Posle Ibre i Veratija, Blan ostaje i bez Luiza?! Brazilski defanzivac se povredio u derbiju Lige 1 protiv Marselja i veliko je pitanje hoće li se oporaviti do 15. aprila kada se igra duela na stadionu Kamp Nou.

Fudbal 08.04.2015 | 11:00
PSŽ ''osakaćen'' pred duele sa Barsom u LŠ!

Parižani će u Kataloniji imati vraški težak zadatak! Barselona je sama po sebi dovoljno veliki izazov za PSŽ, ali kako sada stvari stoje potencijalni trijumf Francuza u Parizu mogao bi da bude pravo čudo pošto će Loran Blan za prvi duel četvrtfinala Lige šampiona na teren izvesti tim u kojem izvesno neće biti suspendovanih Zlatana Ibrahimovića i Marka Veratija, a verovatno ni Davida Luiza koji se povredio u derbi meču francuskog šampionata protvi Marselja koji su Sveci dobili (3:2).

Već u 33. minutu utakmice na Velodromu Brazilac je prilikom jednog prodora osetio bol u butnom mišiću leve noge zbog čega je seo na zemlju i zatražio izmenu. Gregori van der Vil ga je zamenio u postavi Svetaca u trenucima vođstva Marselja, a povreda u datom trenutku nije delovala tako ozbiljno. No, prema navodima španske Marke, brazilski defanzivac bio vrlo lako mogao da preskoči čak i utakmicu sa Barselonom koja je zakazana za 15. april na Parku Prinčeva!

To bi bio veliki udarac za Lorana Blana i njegovu ekipu, jer, osim što bi izgubio jednog od heroja velikog londonskog trijumfa protiv Čelsija, PSŽ bi ostao bez još jednog ključnog igrača koji neće istrčati na teren u Kataloniji, s obzirom na to da Zlatan Ibrahimović neće igrati zbog crvenog kartona protiv Plavaca. Isti je slučaj u sa Markom Veratijem koji je u Londonu zaradio treći žuti karton u Ligi šampiona i zbog suspenzije neće moći da pomogne francuskom prvaku.

Komentari / 0

Ostavite komentar