Кавани се посвађао и спреман за трансфер!

Јувентус, Манчестери, Атлетико и компанија добили зелено светло! После свађе с Лораном Бланом, Уругвајац истакао да је незадовољан позицијом коју игра у француском тиму и најавио да је на крају сезоне све могуће.

Фудбал 08.04.2015 | 09:00
Кавани се посвађао и спреман за трансфер!

Пари Сен Жермен је у спектакуларном дербију на Велодрому направио можда и кључни корак ка одбрани титуле првака Француске, али је победа добила опор укус за Свеце после свађе Единсона Каванија и тренера Лорана Блана.

Већ дуже се спекулише о незадовољству уругвајског нападача који је Наполију плаћен 64.000.000 евра и никада није успео да оправда тај огроман уложени новац. Константно је у сенци Ибрахимовића, а лоша форма у последње време је кулиминирала свађом са Бланом који га је извео из игре против Марсеља.

Најаве да би Кавани могао да напусти Парк принчева сада делују реалније него икада.
“Засад сам фокусиран да што успешније завршим сезону овде и даћу све од себе да помогнем клубу који ме плаћа. Срећан сам у Паризу, али никада не знате шта будућност носи. Све је могуће”, рекао је Кавани синоћ после меча.

Он демантује да има проблеме са Ибрахимовићем, али је још једном изразио јавно незадовољство тертманом који има код тренера Блана и чињеницом да не игра на својој природној позицији.
“Не знам зашто се стално појављују трачеви о мом наводно лошем односу са Ибрахимовичем. Ми смо фуфдбалери који играју за исти клуб и поштујемо један другога. Не можете баш са свима да будете пријатељ. Једина брига коју имам у Паризу је што сам доведен да играм у нападачком тандему са Ибрахимовићем, а то до сада није био чест случај. У серији сам првенствених утакмица у којима нисам постигао гол, али знам да се такве ствари дешавају. Људи у Француској ме осуђују због тога гледајући ме као да сам класични нападача, а то није позиција коју играм у ПСЖ”, поручио је Кавани.

Јасно је да Уругвајац кипти од беса због ситуације у коју је дошао, а сада је упалио зелено светло за све заинтересоване клубове којих је било у претходна два прелазна рока. Помињали су се манчестерски ривали Јунајтед и Сити. Могуће је да Кавани замени Фалкаа на Олд Трафорду или Џека у редовима Грађана. На њега мотри и Јувентус што је директор Марота недавно и потврдио. Ако Тевез оде у Боку Јуниорс на крају сезоне, онда би Кавани био идеално појачање за Стару даму. Такође, не теба искључити ни Атлетико јер је популарни Матадор велика жеља Симеонеа, а поготово то делује као реално од када се Чоло сукобио са Манџукићем који би могао да се врати у Волфзбург.

Сва је прилике да ће уругвајски нападач бити једна од звезда прелазног рока у Европи…

Коментари / 0

Оставите коментар