Kavani se posvađao i spreman za transfer!

Juventus, Mančesteri, Atletiko i kompanija dobili zeleno svetlo! Posle svađe s Loranom Blanom, Urugvajac istakao da je nezadovoljan pozicijom koju igra u francuskom timu i najavio da je na kraju sezone sve moguće.

Fudbal 08.04.2015 | 09:00
Kavani se posvađao i spreman za transfer!

Pari Sen Žermen je u spektakularnom derbiju na Velodromu napravio možda i ključni korak ka odbrani titule prvaka Francuske, ali je pobeda dobila opor ukus za Svece posle svađe Edinsona Kavanija i trenera Lorana Blana.

Već duže se spekuliše o nezadovoljstvu urugvajskog napadača koji je Napoliju plaćen 64.000.000 evra i nikada nije uspeo da opravda taj ogroman uloženi novac. Konstantno je u senci Ibrahimovića, a loša forma u poslednje vreme je kuliminirala svađom sa Blanom koji ga je izveo iz igre protiv Marselja.

Najave da bi Kavani mogao da napusti Park prinčeva sada deluju realnije nego ikada.
“Zasad sam fokusiran da što uspešnije završim sezonu ovde i daću sve od sebe da pomognem klubu koji me plaća. Srećan sam u Parizu, ali nikada ne znate šta budućnost nosi. Sve je moguće”, rekao je Kavani sinoć posle meča.

On demantuje da ima probleme sa Ibrahimovićem, ali je još jednom izrazio javno nezadovoljstvo tertmanom koji ima kod trenera Blana i činjenicom da ne igra na svojoj prirodnoj poziciji.
“Ne znam zašto se stalno pojavljuju tračevi o mom navodno lošem odnosu sa Ibrahimovičem. Mi smo fufdbaleri koji igraju za isti klub i poštujemo jedan drugoga. Ne možete baš sa svima da budete prijatelj. Jedina briga koju imam u Parizu je što sam doveden da igram u napadačkom tandemu sa Ibrahimovićem, a to do sada nije bio čest slučaj. U seriji sam prvenstvenih utakmica u kojima nisam postigao gol, ali znam da se takve stvari dešavaju. Ljudi u Francuskoj me osuđuju zbog toga gledajući me kao da sam klasični napadača, a to nije pozicija koju igram u PSŽ”, poručio je Kavani.

Jasno je da Urugvajac kipti od besa zbog situacije u koju je došao, a sada je upalio zeleno svetlo za sve zainteresovane klubove kojih je bilo u prethodna dva prelazna roka. Pominjali su se mančesterski rivali Junajted i Siti. Moguće je da Kavani zameni Falkaa na Old Trafordu ili Džeka u redovima Građana. Na njega motri i Juventus što je direktor Marota nedavno i potvrdio. Ako Tevez ode u Boku Juniors na kraju sezone, onda bi Kavani bio idealno pojačanje za Staru damu. Takođe, ne teba isključiti ni Atletiko jer je popularni Matador velika želja Simeonea, a pogotovo to deluje kao realno od kada se Čolo sukobio sa Mandžukićem koji bi mogao da se vrati u Volfzburg.

Sva je prilike da će urugvajski napadač biti jedna od zvezda prelaznog roka u Evropi…

Komentari / 0

Ostavite komentar