Закувава се на релацији Партизан - Звезда!

Полако се закувава... Вазура из Партизана поручио Звезди: Зашто се правдате ако је све чисто? Директор црно-белих одговорио на поруке Тончева и Лалатовића и поручио комшијама да гледају у своје двориште!

Фудбал 08.04.2015 | 08:20
Закувава се на релацији Партизан - Звезда!

По већ устаљеној ружној традицији, почиње пролећно “кување” на релацији Љутице Богдана - Хумска. Пролећна трка за шампиона Србије у фудбалу ни овог пута изгледа неће проћи без препуцавања, прозивки и отровних стрелица.

После пораза Црвене звезде у Новом Пазару, Партизан је побегао на “плус пет”, а из црвено-белог табора се сада чују тонови беса и фрустрације. Тренер Ненад Лалатовић је истакао незадовољство арбитражом судије Глођовића, да би се потом огласио и Ивица Тончев који је поручио да је на Звезду уочи утакмице извршен “страховит притисак са спекулацијама да ће лагано победити у Новом Пазару”.

У Партизану као да су једва дочекали да се надовежу на изјаве из табора вечитог ривале, а моралне лекције Звезди је почео да дели генерални директор црно-белих Милош Вазура.
“Не знам заиста откуд таква изјава и ко то оптужује Црвену звезду за нечасне радње и на кога тачно инсинуирају. Из Партизана сигурно нису могли да чују ништа на свој рачун минули месеци, а није ми ни најјасније зашто имају потребу да се правдају уколико сматрају да је у њиховим мечевима све чисто. Да ли су се можда сами препознали или шта већ, то није наш проблем, нити нас занима. Гледамо у своје двориште, нека они гледају у своје”, поручио је Партизанов директор у изјави за Спорт.

Млади челник црно-белих се посебно дотакао пенала у Новом Пазару из којег је домаћин дошао до победе, а који је тренер Лалатовић окарактерисао као споран.
“Нека људи погледају снимак ситуације, као што и ми инцирани том изјава тренера ривала. У том једном једанаестерцу су садржане три ситуације за најстрожу казну. Два пута је постојао контакт лопте са руком и био је прекршај у казненом простору. И још нешто. Нисмо коментарисали на шест. Нисмо на два бода разлике, нећемо ни сада на пет. Гледали смо у своје двориште и шта да учинимо како би се Партизан вратио на прави колосек. Отуда и тешка, непопуларна одлука о промени тренера. Све је то донело резултат. Задовољни смо Милинковићем и чињеницом да смо победили. Све мисли су сада у Јагодини, где нас очекује борба за фиднале Купа Србије. Партизан нема времена да се бави инсинуацијама”, поручио је Вазура.

Коментари / 0

Оставите коментар