Zakuvava se na relaciji Partizan - Zvezda!

Polako se zakuvava... Vazura iz Partizana poručio Zvezdi: Zašto se pravdate ako je sve čisto? Direktor crno-belih odgovorio na poruke Tončeva i Lalatovića i poručio komšijama da gledaju u svoje dvorište!

Fudbal 08.04.2015 | 08:20
Zakuvava se na relaciji Partizan - Zvezda!

Po već ustaljenoj ružnoj tradiciji, počinje prolećno “kuvanje” na relaciji Ljutice Bogdana - Humska. Prolećna trka za šampiona Srbije u fudbalu ni ovog puta izgleda neće proći bez prepucavanja, prozivki i otrovnih strelica.

Posle poraza Crvene zvezde u Novom Pazaru, Partizan je pobegao na “plus pet”, a iz crveno-belog tabora se sada čuju tonovi besa i frustracije. Trener Nenad Lalatović je istakao nezadovoljstvo arbitražom sudije Glođovića, da bi se potom oglasio i Ivica Tončev koji je poručio da je na Zvezdu uoči utakmice izvršen “strahovit pritisak sa spekulacijama da će lagano pobediti u Novom Pazaru”.

U Partizanu kao da su jedva dočekali da se nadovežu na izjave iz tabora večitog rivale, a moralne lekcije Zvezdi je počeo da deli generalni direktor crno-belih Miloš Vazura.
“Ne znam zaista otkud takva izjava i ko to optužuje Crvenu zvezdu za nečasne radnje i na koga tačno insinuiraju. Iz Partizana sigurno nisu mogli da čuju ništa na svoj račun minuli meseci, a nije mi ni najjasnije zašto imaju potrebu da se pravdaju ukoliko smatraju da je u njihovim mečevima sve čisto. Da li su se možda sami prepoznali ili šta već, to nije naš problem, niti nas zanima. Gledamo u svoje dvorište, neka oni gledaju u svoje”, poručio je Partizanov direktor u izjavi za Sport.

Mladi čelnik crno-belih se posebno dotakao penala u Novom Pazaru iz kojeg je domaćin došao do pobede, a koji je trener Lalatović okarakterisao kao sporan.
“Neka ljudi pogledaju snimak situacije, kao što i mi incirani tom izjava trenera rivala. U tom jednom jedanaestercu su sadržane tri situacije za najstrožu kaznu. Dva puta je postojao kontakt lopte sa rukom i bio je prekršaj u kaznenom prostoru. I još nešto. Nismo komentarisali na šest. Nismo na dva boda razlike, nećemo ni sada na pet. Gledali smo u svoje dvorište i šta da učinimo kako bi se Partizan vratio na pravi kolosek. Otuda i teška, nepopularna odluka o promeni trenera. Sve je to donelo rezultat. Zadovoljni smo Milinkovićem i činjenicom da smo pobedili. Sve misli su sada u Jagodini, gde nas očekuje borba za fidnale Kupa Srbije. Partizan nema vremena da se bavi insinuacijama”, poručio je Vazura.

Komentari / 0

Ostavite komentar