Икарди неће нови уговор са Интером!

Најбољи стрелац Интера Мауро Икарди одбио је да потпише нови уговор, па ће "неразури" највероватније на лето прихватити неку од богатих понуда из Енглеске.

Фудбал 07.04.2015 | 18:40
Икарди неће нови уговор са Интером!

Икарди је наводно одбио понуду Интера вредну 2,7 милиона евра годишње, што ће највише обрадовати Манчестер Јунајтед и Челси.

Ова два премијерлигаша се најчешће помињу као заинтересовани за куповину Икардија, који је ове сезоне постигао 20 голова за милански клуб.

"И даље имам три године у уговору, па ако постигнемо договор сви ће бити срећни. Ако ме други клубови желе, морају о томе да разговарају са Интером. Ако клуб жели да ме прода, ја ћу спаковати кофере. У супротном, остајем у Милану, свиђа ми се овде, срећан сам", рекао је прошле недеље Икарди.

Нема сумње да ће Интер задржати Икардија само уколико испуни његове захтеве за повећањем плате. Он је према уговору из 2013. један од најмање плаћених играча клуба са 800 хиљада евра годишње, а тражи повећање на 3 милиона, колико примају Немања Видић и Родриго Паласио.

"Што се тиче приче о плати и томе да "не зарађујем довољно", те ствари су резултат договора од пре две године када сам дошао у Интер. То је био добар уговор за долазак у клуб, потписао сам га одушевљен и жељан да се докажем да вредим толико и будем важан играч Интера. Сада, после две године, и даље имам исти уговор, али моји агенти преговарају са клубом", рекао је Икарди.

Спекулише се да би Интер могао да тражи 40 милиона евра за трансфер талентованог Аргентинца.

Коментари / 0

Оставите коментар