Ikardi neće novi ugovor sa Interom!

Najbolji strelac Intera Mauro Ikardi odbio je da potpiše novi ugovor, pa će "nerazuri" najverovatnije na leto prihvatiti neku od bogatih ponuda iz Engleske.

Fudbal 07.04.2015 | 18:40
Ikardi neće novi ugovor sa Interom!

Ikardi je navodno odbio ponudu Intera vrednu 2,7 miliona evra godišnje, što će najviše obradovati Mančester Junajted i Čelsi.

Ova dva premijerligaša se najčešće pominju kao zainteresovani za kupovinu Ikardija, koji je ove sezone postigao 20 golova za milanski klub.

"I dalje imam tri godine u ugovoru, pa ako postignemo dogovor svi će biti srećni. Ako me drugi klubovi žele, moraju o tome da razgovaraju sa Interom. Ako klub želi da me proda, ja ću spakovati kofere. U suprotnom, ostajem u Milanu, sviđa mi se ovde, srećan sam", rekao je prošle nedelje Ikardi.

Nema sumnje da će Inter zadržati Ikardija samo ukoliko ispuni njegove zahteve za povećanjem plate. On je prema ugovoru iz 2013. jedan od najmanje plaćenih igrača kluba sa 800 hiljada evra godišnje, a traži povećanje na 3 miliona, koliko primaju Nemanja Vidić i Rodrigo Palasio.

"Što se tiče priče o plati i tome da "ne zarađujem dovoljno", te stvari su rezultat dogovora od pre dve godine kada sam došao u Inter. To je bio dobar ugovor za dolazak u klub, potpisao sam ga oduševljen i željan da se dokažem da vredim toliko i budem važan igrač Intera. Sada, posle dve godine, i dalje imam isti ugovor, ali moji agenti pregovaraju sa klubom", rekao je Ikardi.

Spekuliše se da bi Inter mogao da traži 40 miliona evra za transfer talentovanog Argentinca.

Komentari / 0

Ostavite komentar