Милинковић одмара играче у Јагодини!

Тренер Партизана најавио неколико промена у саставу за реванш полуфинала Купа Србије.

Фудбал 07.04.2015 | 17:40
Милинковић одмара играче у Јагодини!

Партизан у среду у Јагодини од 19 часова игра реванш меч полуфинала Купа Србије и све осим пласмана у финале биће сензација, пошто црно-бели имају предност од три гола из утакмице на свом стадиону (3:0).

Из тог разлога, Зоран Милинковић размишља да одмори поједине фудбалере свог тима, међу којима је и штопер Остојић, који се пожалио на повреду.

"Видећемокоји ћемо састав извести. Размишљамо да неке играче одморимо, јер је близу првенствена утакмица са ОФК Београдом. Андрија Живковић ће се вратити у тим, то је сигурно. Имамо извештај да је на високом нивоу одиграо за репрезентацију. То је једна промена, неће их бити пуно...", рекао је Партизанов тренер на конференцији за медије и навео да, без обзира ко буде на терену, Партизан неће мењати систем игре у Јагодини.

"Јагодина у последње време игра у систему 3-5-2 и то је значајна чињеница за утакмицу. Сигурно ће покушати да дођу до брзог гола, што би их подигло у наставку утакмице. Имамо то у виду, али нећемо мењати наш систем игре", додао је Милинковић.

Циљ Партизана је јасан - пласман у финале. До њега би црно-бели могли да дођу и поразом, захваљујући убедљивој победи у првом мечу, али Милинковић не жели да размишља на тај начин.

"У фудбалу је све могуће, Имамо значајну предност, али будите сигурни да ћемо покушати да забележимо победу у Јагодини. Апсолутно сам сигуран да Партизан има квалитет да одигра добар меч".

На питање новинара кога би волео за ривала у финалу Купа, Милинковић је одговорио Вождовац - клуб из којег је недавно стигао у Партизан. "Змајеви", међутим, морају на свом терену да надокнаде 0:2 из првог меча са Чукаричким.

"Желим им успех у тој утакмици. Наравно, Чукарички је фаворит, али ја бих волео да се састанемо са Вождовцем у финалу", поручио је Милинковић.

Тренер црно-белих сматра да још није време да се прича о предстојећем "вечитом дербију", који би могао да има пресудну улогу у трци за шампиона ЈСЛ.

"Дерби је посебан меч и волео бих да то мало оставимо времену. Пред нама је дуел са Јагодином, важна утакмица за нас. После следе ОФК Београд и Младост. Заиста нам недостаје време, не говорим то као алиби, већ је просто тако. Постоји могућност да ћемо кроз наредне утакмице тражити костур тима и најбоља решења. Све то морамо да радимо у ходу", подсетио је Милинковић да је тек недавно сео на клупу црно-белих.

Партизанов Тренер није желео да коментарише изјаве колеге са клупе Црвене звезде.

"Партизан у среду игра утакмицу са Јагодином и само је то у фокусу".

Коментари / 0

Оставите коментар