Milinković odmara igrače u Jagodini!

Trener Partizana najavio nekoliko promena u sastavu za revanš polufinala Kupa Srbije.

Fudbal 07.04.2015 | 17:40
Milinković odmara igrače u Jagodini!

Partizan u sredu u Jagodini od 19 časova igra revanš meč polufinala Kupa Srbije i sve osim plasmana u finale biće senzacija, pošto crno-beli imaju prednost od tri gola iz utakmice na svom stadionu (3:0).

Iz tog razloga, Zoran Milinković razmišlja da odmori pojedine fudbalere svog tima, među kojima je i štoper Ostojić, koji se požalio na povredu.

"Videćemokoji ćemo sastav izvesti. Razmišljamo da neke igrače odmorimo, jer je blizu prvenstvena utakmica sa OFK Beogradom. Andrija Živković će se vratiti u tim, to je sigurno. Imamo izveštaj da je na visokom nivou odigrao za reprezentaciju. To je jedna promena, neće ih biti puno...", rekao je Partizanov trener na konferenciji za medije i naveo da, bez obzira ko bude na terenu, Partizan neće menjati sistem igre u Jagodini.

"Jagodina u poslednje vreme igra u sistemu 3-5-2 i to je značajna činjenica za utakmicu. Sigurno će pokušati da dođu do brzog gola, što bi ih podiglo u nastavku utakmice. Imamo to u vidu, ali nećemo menjati naš sistem igre", dodao je Milinković.

Cilj Partizana je jasan - plasman u finale. Do njega bi crno-beli mogli da dođu i porazom, zahvaljujući ubedljivoj pobedi u prvom meču, ali Milinković ne želi da razmišlja na taj način.

"U fudbalu je sve moguće, Imamo značajnu prednost, ali budite sigurni da ćemo pokušati da zabeležimo pobedu u Jagodini. Apsolutno sam siguran da Partizan ima kvalitet da odigra dobar meč".

Na pitanje novinara koga bi voleo za rivala u finalu Kupa, Milinković je odgovorio Voždovac - klub iz kojeg je nedavno stigao u Partizan. "Zmajevi", međutim, moraju na svom terenu da nadoknade 0:2 iz prvog meča sa Čukaričkim.

"Želim im uspeh u toj utakmici. Naravno, Čukarički je favorit, ali ja bih voleo da se sastanemo sa Voždovcem u finalu", poručio je Milinković.

Trener crno-belih smatra da još nije vreme da se priča o predstojećem "večitom derbiju", koji bi mogao da ima presudnu ulogu u trci za šampiona JSL.

"Derbi je poseban meč i voleo bih da to malo ostavimo vremenu. Pred nama je duel sa Jagodinom, važna utakmica za nas. Posle slede OFK Beograd i Mladost. Zaista nam nedostaje vreme, ne govorim to kao alibi, već je prosto tako. Postoji mogućnost da ćemo kroz naredne utakmice tražiti kostur tima i najbolja rešenja. Sve to moramo da radimo u hodu", podsetio je Milinković da je tek nedavno seo na klupu crno-belih.

Partizanov Trener nije želeo da komentariše izjave kolege sa klupe Crvene zvezde.

"Partizan u sredu igra utakmicu sa Jagodinom i samo je to u fokusu".

Komentari / 0

Ostavite komentar