ШПА: Бод као кућа за Елће у Барселони!

Елће у гостима играо 1:1 са Еспањолом, у 29. колу Примере. Бод наде да ће екипа са стадиона "Мануел Мартинез Валеро" изборити опстанак у Примери.

Фудбал 07.04.2015 | 13:20
ШПА: Бод као кућа за Елће у Барселони!

Кристијан Ерера постигао је први гол за Елће ове сезоне - у правом моменту. Није га било дуго, дуго, а онда је у Барселони, против Еспањола, успео у 77. минуту да превари Кика Касиљу и да свом тиму донесе изједначење, односно врло вредан бод у борби за опстанак у Примери.

Еспањол - Елће 1:1!

Домаћину утакмица против једног од дављеника није много значила. Еспањол је прилично сигуран на деоби 11. места са Селтом, а места која воде у Европу су још даље.

Са друге стране, Елће је у Барселону стигао са императивом да остане непоражен. И то је успео. Пошто је Серхио Гарсија погодио за Еспањол у 17. минуту, гости уз пуно труда и муке успели да стигну до бода.

Леванте, Еибар и Елће имају по 28 бодова на деоби 14. места. Али, далеко од тога да ће мирно дочекати расплет у Примери. Између њих и Алмерије, првог тима испод црте, је само Депортиво Ла Коруња са 26 поена, једним више од Алмерије.

Елће у наредном колу дочекује Хетафе, док Еспањол путује на ноге Виљареалу, где ће покушати да победи после четири утакмице без тријумфа у Примери.

Коментари / 0

Оставите коментар