ŠPA: Bod kao kuća za Elće u Barseloni!

Elće u gostima igrao 1:1 sa Espanjolom, u 29. kolu Primere. Bod nade da će ekipa sa stadiona "Manuel Martinez Valero" izboriti opstanak u Primeri.

Fudbal 07.04.2015 | 13:20
ŠPA: Bod kao kuća za Elće u Barseloni!

Kristijan Erera postigao je prvi gol za Elće ove sezone - u pravom momentu. Nije ga bilo dugo, dugo, a onda je u Barseloni, protiv Espanjola, uspeo u 77. minutu da prevari Kika Kasilju i da svom timu donese izjednačenje, odnosno vrlo vredan bod u borbi za opstanak u Primeri.

Espanjol - Elće 1:1!

Domaćinu utakmica protiv jednog od davljenika nije mnogo značila. Espanjol je prilično siguran na deobi 11. mesta sa Seltom, a mesta koja vode u Evropu su još dalje.

Sa druge strane, Elće je u Barselonu stigao sa imperativom da ostane neporažen. I to je uspeo. Pošto je Serhio Garsija pogodio za Espanjol u 17. minutu, gosti uz puno truda i muke uspeli da stignu do boda.

Levante, Eibar i Elće imaju po 28 bodova na deobi 14. mesta. Ali, daleko od toga da će mirno dočekati rasplet u Primeri. Između njih i Almerije, prvog tima ispod crte, je samo Deportivo La Korunja sa 26 poena, jednim više od Almerije.

Elće u narednom kolu dočekuje Hetafe, dok Espanjol putuje na noge Viljarealu, gde će pokušati da pobedi posle četiri utakmice bez trijumfa u Primeri.

Komentari / 0

Ostavite komentar