Лалате - дрма ти се клупа!

Београдском чаршијом данас је прострујала незванична информација да тренер Звезде Ненад Лалатовић има још једну шансу. Ако поново киксне...

Фудбал 07.04.2015 | 15:00
Лалате - дрма ти се клупа!

Пораз од Новог Пазара (1:2) у последњој првенственој утакмици упалио је лампице на стадиону "Рајко Митић". Првобитна реакција тренера Црвене звезде Ненада Лалатовића била је та да за пораз окриви неке више силе, рекавши да "многима смета што је Звезда пришла Партизану на минус два".

Звезда се, чињеница је, испромашивала у Пазару, а и Лалатовић је било несхватљиво на играчи његовог тима пропуштају шансе из којих је теже промашити него погодити.

Са играчима су, пре данашњег тренинга, састанак имали и челници клуба Светозар Мијаиловић, Звездан Терзић, био је ту и почасни председник Звезде Драган Џајић. У намери да им се укаже на грешке и да им се пружи подршка.

У данашњој спортској штампи, Лалатовић је на удару због изјаве после утакмице и пораза у Новом Пазару, а подсећа се и на неке његове раније изјаве (после утакмице у НИшу - лош терен, у Крагујевцу му је сметало што се домаћин само бранио...).

На линији са Лалатовићем је и један од потпредседника клуба Ивица Тончев, који је за данашњи "Спорт" изјавио да се на Звезду врши "страховит притисак из нечије кухиње".

"Не знам из које кухиње се стално прича на тему регулраности кад је Звезда у питању. На нас је извршен страховит притисак и шта се на крају догодило - пораз. А да смо победили, никога не бисмо могли да убедимо да је то била заслуга на терену. Ево, доказало се да не учествујемо у мутним радњама. Стално када победимо иду коментари типа неко нас је пустио, па изгледа да морамо, по њима, сваки меч да изгубимо...", рекао је Тончев.

Лалатовић је изјавио да прихвата одговорност за неуспех у Пазару, баш у тренутку када је Звезда почела да прети Партизану, као и да ће са играчима потанко анализирати све како се оно што се ради на тренинзима заиста и спроводило на терену.

Лалатовић, бар за сада, има подршку клуба или му се она вербално исказује, али, према незваничним сазнањима и ономе што се прича у кулоарима, њему се не пише добро ако Звезда не победи чачански Борац у четвртак...

Млади тренер Звезде, свакако је, под притиском. Самим тим што је тренер великог клуба од кога се увек очекују резултати и трофеји. Наравно, треба узети у обзир околности у којима ради, дуговања клуба и све што уз то иде, нестрпљење навијача...

Коментари / 0

Оставите коментар