Lalate - drma ti se klupa!

Beogradskom čaršijom danas je prostrujala nezvanična informacija da trener Zvezde Nenad Lalatović ima još jednu šansu. Ako ponovo kiksne...

Fudbal 07.04.2015 | 15:00
Lalate - drma ti se klupa!

Poraz od Novog Pazara (1:2) u poslednjoj prvenstvenoj utakmici upalio je lampice na stadionu "Rajko Mitić". Prvobitna reakcija trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića bila je ta da za poraz okrivi neke više sile, rekavši da "mnogima smeta što je Zvezda prišla Partizanu na minus dva".

Zvezda se, činjenica je, ispromašivala u Pazaru, a i Lalatović je bilo neshvatljivo na igrači njegovog tima propuštaju šanse iz kojih je teže promašiti nego pogoditi.

Sa igračima su, pre današnjeg treninga, sastanak imali i čelnici kluba Svetozar Mijailović, Zvezdan Terzić, bio je tu i počasni predsednik Zvezde Dragan Džajić. U nameri da im se ukaže na greške i da im se pruži podrška.

U današnjoj sportskoj štampi, Lalatović je na udaru zbog izjave posle utakmice i poraza u Novom Pazaru, a podseća se i na neke njegove ranije izjave (posle utakmice u NIšu - loš teren, u Kragujevcu mu je smetalo što se domaćin samo branio...).

Na liniji sa Lalatovićem je i jedan od potpredsednika kluba Ivica Tončev, koji je za današnji "Sport" izjavio da se na Zvezdu vrši "strahovit pritisak iz nečije kuhinje".

"Ne znam iz koje kuhinje se stalno priča na temu regulranosti kad je Zvezda u pitanju. Na nas je izvršen strahovit pritisak i šta se na kraju dogodilo - poraz. A da smo pobedili, nikoga ne bismo mogli da ubedimo da je to bila zasluga na terenu. Evo, dokazalo se da ne učestvujemo u mutnim radnjama. Stalno kada pobedimo idu komentari tipa neko nas je pustio, pa izgleda da moramo, po njima, svaki meč da izgubimo...", rekao je Tončev.

Lalatović je izjavio da prihvata odgovornost za neuspeh u Pazaru, baš u trenutku kada je Zvezda počela da preti Partizanu, kao i da će sa igračima potanko analizirati sve kako se ono što se radi na treninzima zaista i sprovodilo na terenu.

Lalatović, bar za sada, ima podršku kluba ili mu se ona verbalno iskazuje, ali, prema nezvaničnim saznanjima i onome što se priča u kuloarima, njemu se ne piše dobro ako Zvezda ne pobedi čačanski Borac u četvrtak...

Mladi trener Zvezde, svakako je, pod pritiskom. Samim tim što je trener velikog kluba od koga se uvek očekuju rezultati i trofeji. Naravno, treba uzeti u obzir okolnosti u kojima radi, dugovanja kluba i sve što uz to ide, nestrpljenje navijača...

Komentari / 0

Ostavite komentar