Куп: Може ли Јуве након 1:2 кући избацити Виолу?!

У уторак од 20.45 љубитељи фудбала ће моћи да прате реванш меч полуфинала италијанског Купа између Фјорентине и Јувентуса, који је у првом дуелу поражен у Торину са 1:2.

Фудбал 07.04.2015 | 08:00
Куп: Може ли Јуве након 1:2 кући избацити Виолу?!

Мохамед Салах је право освежење од када је стигао на стадион Артемио Франки из Челсија. Египћанин игра сјајно и на овом мечу ће бити главна узданица Вићенца Монтеле. Фјорентина је показала моћ и победом против Сампдорије у веома важном првенственом мечу, а не треба заборавити и да ће "виола" играти у четвртфиналу Лиге Европе.

Јувентус ће, с адруге стране, играти у четвртфиналу Лиге шампиона, а иако обојица константно одбијају да признају, сигурно су и Алегри и Монтела бар једним делом мисли - у тим међународним такмичењима.

Јуве је готово обезбедио нову титулу, има 14 бодова више од најближих пратилаца у Италији, али "стара дама" жели и овај трофеј, који одавно није освојила. Тренутно, најбољи играч Јувеа је Карлос Тевез, али као и увек, сва светла биће уперена у Пола Погбу.

Ко прође даље из овог дуела, играће 7. јуна са победником двомеча Наполи - Лацио. У Риму је било 1:1, а реванш се у среду игра у Напуљу.

Коментари / 0

Оставите коментар