Kup: Može li Juve nakon 1:2 kući izbaciti Violu?!

U utorak od 20.45 ljubitelji fudbala će moći da prate revanš meč polufinala italijanskog Kupa između Fjorentine i Juventusa, koji je u prvom duelu poražen u Torinu sa 1:2.

Fudbal 07.04.2015 | 08:00
Kup: Može li Juve nakon 1:2 kući izbaciti Violu?!

Mohamed Salah je pravo osveženje od kada je stigao na stadion Artemio Franki iz Čelsija. Egipćanin igra sjajno i na ovom meču će biti glavna uzdanica Vićenca Montele. Fjorentina je pokazala moć i pobedom protiv Sampdorije u veoma važnom prvenstvenom meču, a ne treba zaboraviti i da će "viola" igrati u četvrtfinalu Lige Evrope.

Juventus će, s adruge strane, igrati u četvrtfinalu Lige šampiona, a iako obojica konstantno odbijaju da priznaju, sigurno su i Alegri i Montela bar jednim delom misli - u tim međunarodnim takmičenjima.

Juve je gotovo obezbedio novu titulu, ima 14 bodova više od najbližih pratilaca u Italiji, ali "stara dama" želi i ovaj trofej, koji odavno nije osvojila. Trenutno, najbolji igrač Juvea je Karlos Tevez, ali kao i uvek, sva svetla biće uperena u Pola Pogbu.

Ko prođe dalje iz ovog duela, igraće 7. juna sa pobednikom dvomeča Napoli - Lacio. U Rimu je bilo 1:1, a revanš se u sredu igra u Napulju.

Komentari / 0

Ostavite komentar