ЕЛ: Звезда чека ПАО у ''Пиониру''!

"Паклена" атмосфера чека кошаркаше Панатинаикоса у четвртак у Београду.

Кошарка 06.04.2015 | 22:40
ЕЛ: Звезда чека ПАО у ''Пиониру''!

Кошаркаши Панатинаикоса имаће изузетно тежак задатак да у четвртак (20.45) у последњем колу Топ 16 фазе Евролиге изборе пласман у четвртфинале - мораће да победе Црвену звезду Телеком у Хали Пионир!

Иако за црвено-беле ова утакмица нема такмичарски значај, навијачи ће бити изузетно мотивисани јер је добро познат њихов "братски" однос са присталицама Олимпијакоса, којима је ПАО највећи ривал, али и због чињенице да би Звезда победом могла да "погура" Албу, коју са клупе води Саша Обрадовић, у наредну фазу.

"И прошле сезоне Звезда је у Евролиги са зеленима из Атине снаге одмерила у београдском храму кошарке, а утакмица је одиграна у фантастичној атмосфери. Панатинаикос је тада победио тек након продужетка, а после пораза и ове сезоне у неизвесном финишу у дворани ОАКА, црвено-бели силно желе реванш", наводи се у саопштењу на клупском сајту.

Улазнице за овај меч продаваће се од уторка, 7. априла, на свим пословницама Евентима (Комбанк арена, ТЦ Ушће, Дом омладине, Билет центар и још стотинак продајних места широм Србије) од 10 часова ујутро, по непромењеним ценама, а свака особа ће моћи да купи највише четири улазнице.

"Карте за трибине коштају 600, а за партер 900 динара. За плаву и белу ложу неопходно је издвојити 1.200, а за ложу 1.500 динара. Цена улазница за почасна места тик уз терен (цоурт сеат) је 10.000 динара. С обзиром да је продато 4.500 сезонских улазница мали број карата биће пуштен у продају за меч са Панатинаикосом. Зато позивамо навијаче да на време резервишу своје место у Пиониру и пруже велику подршку Звезди у намери да овосезонско учешће у Евролиги заврше на тријумфалан начин", додаје се у саопштењу.

Сви навијачи Звезде који купе улазницу за кошаркашки дуел са Панатинаикосом, моћи ће претходно са истом да уђу и на фудбалску утакмицу Црвена звезда - Борац Чачак, која се игра у четвртак од 17 часова на стадиону "Рајко Митић".

Коментари / 0

Оставите коментар