EL: Zvezda čeka PAO u ''Pioniru''!

"Paklena" atmosfera čeka košarkaše Panatinaikosa u četvrtak u Beogradu.

Košarka 06.04.2015 | 22:40
EL: Zvezda čeka PAO u ''Pioniru''!

Košarkaši Panatinaikosa imaće izuzetno težak zadatak da u četvrtak (20.45) u poslednjem kolu Top 16 faze Evrolige izbore plasman u četvrtfinale - moraće da pobede Crvenu zvezdu Telekom u Hali Pionir!

Iako za crveno-bele ova utakmica nema takmičarski značaj, navijači će biti izuzetno motivisani jer je dobro poznat njihov "bratski" odnos sa pristalicama Olimpijakosa, kojima je PAO najveći rival, ali i zbog činjenice da bi Zvezda pobedom mogla da "pogura" Albu, koju sa klupe vodi Saša Obradović, u narednu fazu.

"I prošle sezone Zvezda je u Evroligi sa zelenima iz Atine snage odmerila u beogradskom hramu košarke, a utakmica je odigrana u fantastičnoj atmosferi. Panatinaikos je tada pobedio tek nakon produžetka, a posle poraza i ove sezone u neizvesnom finišu u dvorani OAKA, crveno-beli silno žele revanš", navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.

Ulaznice za ovaj meč prodavaće se od utorka, 7. aprila, na svim poslovnicama Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još stotinak prodajnih mesta širom Srbije) od 10 časova ujutro, po nepromenjenim cenama, a svaka osoba će moći da kupi najviše četiri ulaznice.

"Karte za tribine koštaju 600, a za parter 900 dinara. Za plavu i belu ložu neophodno je izdvojiti 1.200, a za ložu 1.500 dinara. Cena ulaznica za počasna mesta tik uz teren (court seat) je 10.000 dinara. S obzirom da je prodato 4.500 sezonskih ulaznica mali broj karata biće pušten u prodaju za meč sa Panatinaikosom. Zato pozivamo navijače da na vreme rezervišu svoje mesto u Pioniru i pruže veliku podršku Zvezdi u nameri da ovosezonsko učešće u Evroligi završe na trijumfalan način", dodaje se u saopštenju.

Svi navijači Zvezde koji kupe ulaznicu za košarkaški duel sa Panatinaikosom, moći će prethodno sa istom da uđu i na fudbalsku utakmicu Crvena zvezda - Borac Čačak, koja se igra u četvrtak od 17 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Komentari / 0

Ostavite komentar