Видео: Судија је суспендован, јер...ЈЕЗИВО!!!

Суспендован судија јер УОПШТЕ није казнио овај језиви насртај на Николића! Један од врхунских бугарских фудбалских судија суспендован је на неодређено време јер није казнио намерни "карате" ударац којим је у победи Лудогорца од 4:0 против ЦСКА Козмин Моци срушио Стефана Николића, преноси агенција Ројтерс.

Фудбал 06.04.2015 | 20:00
Видео: Судија је суспендован, јер...ЈЕЗИВО!!!

Фудбалски савез Бугарске (БФС) суспендовао је Георгија Јорданова који није досудио ни слободни ударац када је централни бек Лудогореца Моци средином првог полувремена ногом ударио црногорског нападача, који је поникао у Сутјески, играо у сезони 2004/2005 за млађе категорије Партизана, а у сенироској за ОФК Београд.

"Ово није сцена из неког акционог филма, ово заслужује директни црвени картион", рекао је ТВ коментартор током преноса и додао да је "чудо што је млади фудбалер преживео тај брутални старт".

У саопштењу Судијске комисије БФС-а се наводи да је "Јорданов, са својим помоћним Георгијем Тодоровим и арбитром иза гола, Стефаном Павловом, суспендован до даљњег", те да ће "коначну одлуку Комисија донети на свом наредном редовном заседању".

Својеврсна анкета коју су локални медији обавили показала је да чак 83 одсто анкетираних верује да је Јорданов намерно "зажмурио" на инцидент, који се догодио при резултату 0:0.

Коментатори и навијачи листом критикују власника Лудогореца Кирила Домушијева који није осудио брутални ударац Моција.

Лудогорец има 51 бод из 24 меча, шест више од ЦСКА који је у финансијским проблемима, а у последњих пет утакмица освојио је само бод, без постигнутог гола.

Коментари / 0

Оставите коментар