Video: Sudija je suspendovan, jer...JEZIVO!!!

Suspendovan sudija jer UOPŠTE nije kaznio ovaj jezivi nasrtaj na Nikolića! Jedan od vrhunskih bugarskih fudbalskih sudija suspendovan je na neodređeno vreme jer nije kaznio namerni "karate" udarac kojim je u pobedi Ludogorca od 4:0 protiv CSKA Kozmin Moci srušio Stefana Nikolića, prenosi agencija Rojters.

Fudbal 06.04.2015 | 20:00
Video: Sudija je suspendovan, jer...JEZIVO!!!

Fudbalski savez Bugarske (BFS) suspendovao je Georgija Jordanova koji nije dosudio ni slobodni udarac kada je centralni bek Ludogoreca Moci sredinom prvog poluvremena nogom udario crnogorskog napadača, koji je ponikao u Sutjeski, igrao u sezoni 2004/2005 za mlađe kategorije Partizana, a u seniroskoj za OFK Beograd.

"Ovo nije scena iz nekog akcionog filma, ovo zaslužuje direktni crveni kartion", rekao je TV komentartor tokom prenosa i dodao da je "čudo što je mladi fudbaler preživeo taj brutalni start".

U saopštenju Sudijske komisije BFS-a se navodi da je "Jordanov, sa svojim pomoćnim Georgijem Todorovim i arbitrom iza gola, Stefanom Pavlovom, suspendovan do daljnjeg", te da će "konačnu odluku Komisija doneti na svom narednom redovnom zasedanju".

Svojevrsna anketa koju su lokalni mediji obavili pokazala je da čak 83 odsto anketiranih veruje da je Jordanov namerno "zažmurio" na incident, koji se dogodio pri rezultatu 0:0.

Komentatori i navijači listom kritikuju vlasnika Ludogoreca Kirila Domušijeva koji nije osudio brutalni udarac Mocija.

Ludogorec ima 51 bod iz 24 meča, šest više od CSKA koji je u finansijskim problemima, a u poslednjih pet utakmica osvojio je samo bod, bez postignutog gola.

Komentari / 0

Ostavite komentar