Ђаци спријечили професорку да удави колегиницу

Професорка (име познато редакцији) у Медицинској школи у Краљеву напала је колегиницу Драгану Костадиновић (34).

Србија 06.04.2015 | 09:54
 Ђаци спријечили професорку да удави колегиницу

- Ухватила ме је с леђа и почела да ме дави, а другом руком ме је ударала по глави. Терала ме је да признам да продајем органе - испричала је за „Блиц“ Костадиновићева, којој су у болници констатоване лаке повреде.

Све се догодило када се Костадиновићева, која предаје веронауку, у прошли четвртак спремала да децу одведе у Храм Светог Саве.

- Видела сам, када смо деца и ја излазили, да је прошла поред нас и грубо одгурнула двоје деце. Нисмо се јавиле једна другој. Онда се вратила, шчепала ме за врат, почела да ме стеже и удара шаком по глави и телу. Викала је: „Албанко, сарађујеш са Обамом, сада ћу да ти скинем маску“. Терала ме је да признам да продајем органе. Губила сам дах - прича преплашена Костадиновићева.

Само захваљујући прибраношћу ђака који су се затекли испред школе, спречено је да наставница удави колегиницу. Убрзо су дошли полицајци и Хитна помоћ, а професорка је одведена у болницу.
 
- Тројица дечака су је једва држала. Имала је неки чудан поглед. Минут након што су нас одвојили, поново је скочила на мене. Прибила ме је у ћошак, стезала за руку, чупала за косу и поново терала да признам. Мислила сам да ће ме убити - каже наставница веронауке напомињући да је цео догађај трајао десетак минута.
Преплашена Костадиновићева је морала и да јој призна да продаје органе само да би се колегиница смирила. У том моменту се појавила Биљана Бојанић, директорка Медицинске школе, која је такође морала да призна да и она продаје органе не би ли помахнитала наставница попустила.

После напада, професорка је пребачена у краљевачку болницу.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Највероватније психичко обољење

06.04.2015 08:02

Болест не бира.

ОДГОВОРИТЕ