ПСЖ више неће Алвеша!

Председник Пари Сен Жермена Насер Ал Калифи изјавио је да је после дугих преговора одустао од трансфера Данија Алвеша из Барселоне.

Фудбал 05.04.2015 | 14:20
ПСЖ више неће Алвеша!

Бразилцу уговор са Барселоном истиче на крају сезоне и већ сада може да договори прелазак у други клуб без обештећења.

"ПСЖ је желео да доведе Алвеша дужи времески период, али сада више не. Задовољни смо партијама Грегорија ван дер Вила и желимо да му понудимо нови уговор", рекао је Ал Калифи за француске медије.

Шпански медији пренели су да се Алвеш договорио са челницима клуба из Париза, према којем ће за три године зарадити око 27 милиона евра.

Бразилац највероватније неће продужити сарадњу са Барселоном, а као његове потенцијалне дестинације спомињу се клубови из Манчестера - Јунајтед и Сити, као и Рома.

Овај 32-годишњи десни бек је током каријере играо за Баију и Севиљу, док је за репрезентацију Бразила наступио 76 пута и дао шест голова.

Што се ПСЖ-а тиче, он ће као другопласирани тим француског првенства у недељу од 21 сат гостовати трећепласираном Олимпику у Марсеју. Лион, после суботње победе над Генганом (1:3) има 61 бод и меч више, Пари Сен Жермен је сакупио 59, а Олимпик Марсеј 57.

Коментари / 0

Оставите коментар