PSŽ više neće Alveša!

Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al Kalifi izjavio je da je posle dugih pregovora odustao od transfera Danija Alveša iz Barselone.

Fudbal 05.04.2015 | 14:20
PSŽ više neće Alveša!

Brazilcu ugovor sa Barselonom ističe na kraju sezone i već sada može da dogovori prelazak u drugi klub bez obeštećenja.

"PSŽ je želeo da dovede Alveša duži vremeski period, ali sada više ne. Zadovoljni smo partijama Gregorija van der Vila i želimo da mu ponudimo novi ugovor", rekao je Al Kalifi za francuske medije.

Španski mediji preneli su da se Alveš dogovorio sa čelnicima kluba iz Pariza, prema kojem će za tri godine zaraditi oko 27 miliona evra.

Brazilac najverovatnije neće produžiti saradnju sa Barselonom, a kao njegove potencijalne destinacije spominju se klubovi iz Mančestera - Junajted i Siti, kao i Roma.

Ovaj 32-godišnji desni bek je tokom karijere igrao za Baiju i Sevilju, dok je za reprezentaciju Brazila nastupio 76 puta i dao šest golova.

Što se PSŽ-a tiče, on će kao drugoplasirani tim francuskog prvenstva u nedelju od 21 sat gostovati trećeplasiranom Olimpiku u Marseju. Lion, posle subotnje pobede nad Genganom (1:3) ima 61 bod i meč više, Pari Sen Žermen je sakupio 59, a Olimpik Marsej 57.

Komentari / 0

Ostavite komentar