Пекмен: Много сам забринут због операције!

Снажни центар Минесоте у среду иде на операцију Ахилове тетиве, питајући се да ли ће му тај захват коначно решити проблеме.

Кошарка 05.04.2015 | 15:20
Пекмен: Много сам забринут због операције!

Када се све сабере, Никола Пековић је у последње две сезоне пропустио готово једну целу - од могуће 162 утакмице наступио је у 85, од тога у само 31 ове сезоне.

Он је пре неколико година већ оперисао скочни зглоб и након тога чинио све да се доведе и остане у оптималном физичком стању.

Сада каже да је нова операција "последње што му је остало да проба".

"Наравно да сам забринут. Не само за каријеру, већ и како ће се све то одразити на мој живот за 10 година. Предуго се већ борим са овим", преноси Пековићеве речи "Стар Трибјун", дневни лист из Минеаполиса.

Тренер и председник Флип Сондерс изјавио је да Тимбервулвси не верују да је реч о повреди која може да угрози каријеру црногорског центра.

"По нашим информацијама, биће му очишћена Ахилова тетива и то ће му омогућити да више буде на терену. Наравно, свесни смо да су се здравствени проблеми одразили на њега. Тешко је када годину дана радиш све што можеш, а ништа ти не помаже и дођеш у ситуацију да мораш да седиш. Али, тако је како је", рекао је Сондерс.

Некадашњег аса Партизана и Панатинаикоса оперисаће специјалиста у Шарлоту.

Он је лета 2013. потписао петогодишњи уговор вредан 60 милиона долара.

Коментари / 0

Оставите коментар