Pekmen: Mnogo sam zabrinut zbog operacije!

Snažni centar Minesote u sredu ide na operaciju Ahilove tetive, pitajući se da li će mu taj zahvat konačno rešiti probleme.

Košarka 05.04.2015 | 15:20
Pekmen: Mnogo sam zabrinut zbog operacije!

Kada se sve sabere, Nikola Peković je u poslednje dve sezone propustio gotovo jednu celu - od moguće 162 utakmice nastupio je u 85, od toga u samo 31 ove sezone.

On je pre nekoliko godina već operisao skočni zglob i nakon toga činio sve da se dovede i ostane u optimalnom fizičkom stanju.

Sada kaže da je nova operacija "poslednje što mu je ostalo da proba".

"Naravno da sam zabrinut. Ne samo za karijeru, već i kako će se sve to odraziti na moj život za 10 godina. Predugo se već borim sa ovim", prenosi Pekovićeve reči "Star Tribjun", dnevni list iz Mineapolisa.

Trener i predsednik Flip Sonders izjavio je da Timbervulvsi ne veruju da je reč o povredi koja može da ugrozi karijeru crnogorskog centra.

"Po našim informacijama, biće mu očišćena Ahilova tetiva i to će mu omogućiti da više bude na terenu. Naravno, svesni smo da su se zdravstveni problemi odrazili na njega. Teško je kada godinu dana radiš sve što možeš, a ništa ti ne pomaže i dođeš u situaciju da moraš da sediš. Ali, tako je kako je", rekao je Sonders.

Nekadašnjeg asa Partizana i Panatinaikosa operisaće specijalista u Šarlotu.

On je leta 2013. potpisao petogodišnji ugovor vredan 60 miliona dolara.

Komentari / 0

Ostavite komentar