Илића и Бабовића душа боли због Крагујевчана!

Фудбалери Партизана Стефан Бабовић и Саша Илић подржали играче Радничког у протесту који су данас исказали на терену стадиона у Хумској због кашњења неколико плата.

Фудбал 05.04.2015 | 13:00
Илића и Бабовића душа боли због Крагујевчана!

Капитен Партизана Саша Илић рекаоје да је његов тим морао да се помучи да победи Раднички 1923, ауједно је и подржао крагујевачке фудбалере у борби за опстанакклуба.

"Утакмица је била изузетно тешка. Раднички се показао каодисциплинована екипа и морали смо да се помучимо да бисмо освојилитри бода", рекао је Илић новинарима.

Партизан је победио са 2:1 у 21. колу Супер лиге Србије и такостекао пет бодова предности у односу на Црвену звезду, која јеизгубила у гостима од Новог Пазара. Илић је новинарима у петак казаода се нада да Звезда неће победити.

"Није да им желим најгоре, али сам прижељкивао њихов кикс, што сам јуче рекао. Знам колико је тешко играти у Пазару и Партизан генерално тешко тамо осваја бодове. Сад је 'плус пет', али далеко од тога да је све готово, има још много утакмица до краја", рекао јеИлић.

Раднички 1923 пролази кроз тешке тренутке, а играчи су ове недељенаписали отворено писмо јавности у коме су навели да често немају ништа да једу, ни где да тренирају, као и да месецима нису добилиплате.

На почетку данашње утакмице сви су поседали на терен.

"Подржавам те момке. Они су професионалци и живе од фудбала и логично је да очекују да добију новац. Надам се да ће њихов потез пробудити свест људи у Крагујевцу и да ће им неко помоћи", рекао јеИлић.

Стефан Бабовић је признао да је тим можда био оптерећен тиме штоје знао резултат из Новог Пазара.

"Ово је много битна победа за нас. Искористили смо 'кикс' вечитогривала. Могуће је да нас је и то што смо знали резултат малооптеретило у првом полувремену. Ја сам очекивао да ће свакако бититешка утакмица", рекао је Бабовић.

Он је такође изразио подршку фудбалерима Радничког.

"Срце ме боли кад видим фудбалере Радничког, али се искрено надам да ће их неко чути и да ће им помоћи", рекао је Бабовић.

Голман Радничког Жарко Трифуновић објаснио је данашњи гест екипе.

"Договорили смо се у свлачионици да седнемо на почетку меча какобисмо скренули пажњу јавности на наше проблеме. Надам се да ћеовај апел неко чути и помоћи нам. Крагујевац заслужује Раднички, аРаднички заслужује да игра у Суперлиги", рекао је Трифуновић.

Коментари / 0

Оставите коментар