Звезда: Где су сад они што су лагали о намештању?! Срам их било!

Црвена звезда је поражена у Новом Пазару (2:1), а у управи клуба сматрају да је један од узрока за тако нешто био и велики притисак на играче причама како је све "договорено" и како ће црвено-бели сигурно победити.

Фудбал 05.04.2015 | 14:00
Звезда: Где су сад они што су лагали о намештању?! Срам их било!

Члан управног одбора црвено-белих Ивица Тончев био је посебно резигниран после меча.

"Целе недеље а нарочито последња два дана трпимо невероватан притисак. Те се пише како је квота у кладионицама на нашу победу 1,25, а када је Партизан играо била је 1,9, те се прича о неком договору, кроз изјаве представника највећег ривала то стално провејава, причао је о томе и тренер Новог Пазара... А све у циљу да се створи лажна слика. И шта сада? Испада да је Звезда добра и да свима ваља само када изгуби! Сада се показало да су то бестидне лажи и гомила глупости. Где су сада сви они који су о томе причали?", каже Тончев за Блицспорт.рс.

Он додаје да Звезда нема намеру више било шта и било коме да објашњава.

"Мука ми је од тих прича. Тако су за свако гостовање у Нишу причали, па нам броје пенале. Да ли ће сада неко од ривала да тражи да се пенал Новог Пазара анализира? Наравно да неће. И желим да кажем свима да Звезда једина игра поштено и да ће наставити да игра тако до краја и нека то наши навијачи добро знају. А оне који само о намештању причају нека буде срамота", рекао је Тончев.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

маратонац

06.04.2015 03:41

Ахахахххааааахаахахахааааа

ОДГОВОРИТЕ