Zvezda: Gde su sad oni što su lagali o nameštanju?! Sram ih bilo!

Crvena zvezda je poražena u Novom Pazaru (2:1), a u upravi kluba smatraju da je jedan od uzroka za tako nešto bio i veliki pritisak na igrače pričama kako je sve "dogovoreno" i kako će crveno-beli sigurno pobediti.

Fudbal 05.04.2015 | 14:00
Zvezda: Gde su sad oni što su lagali o nameštanju?! Sram ih bilo!

Član upravnog odbora crveno-belih Ivica Tončev bio je posebno rezigniran posle meča.

"Cele nedelje a naročito poslednja dva dana trpimo neverovatan pritisak. Te se piše kako je kvota u kladionicama na našu pobedu 1,25, a kada je Partizan igrao bila je 1,9, te se priča o nekom dogovoru, kroz izjave predstavnika najvećeg rivala to stalno provejava, pričao je o tome i trener Novog Pazara... A sve u cilju da se stvori lažna slika. I šta sada? Ispada da je Zvezda dobra i da svima valja samo kada izgubi! Sada se pokazalo da su to bestidne laži i gomila gluposti. Gde su sada svi oni koji su o tome pričali?", kaže Tončev za Blicsport.rs.

On dodaje da Zvezda nema nameru više bilo šta i bilo kome da objašnjava.

"Muka mi je od tih priča. Tako su za svako gostovanje u Nišu pričali, pa nam broje penale. Da li će sada neko od rivala da traži da se penal Novog Pazara analizira? Naravno da neće. I želim da kažem svima da Zvezda jedina igra pošteno i da će nastaviti da igra tako do kraja i neka to naši navijači dobro znaju. A one koji samo o nameštanju pričaju neka bude sramota", rekao je Tončev.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

maratonac

06.04.2015 03:41

Ahahahhhaaaaahaahahahaaaaa

ODGOVORITE