Лалат: Ово је крађа! Сметали смо на ''минус два''!

Тренер Звезде љут на судију и своје нападаче после пораза од Новог Пазара. Поменуо је и "оне којима је било мука" што се Звезда вратила у трку за титулу.

Фудбал 04.04.2015 | 21:20
Лалат: Ово је крађа! Сметали смо на ''минус два''!

Серијом промашаја и дефанзивних грешака, Звезда је испустила и Нови Пазар и чврст прикључак за Партизаном, у случају да црно-бели савладају Раднички.

Играчи браниоца титуле промашивали су у суботу поподне (Јовић, Паркер, Катаи, Анђелковић) и остали без иједног бода на празном Градском стадиону.

Коначних 2:1 постављено је из пенала, који је скривио Дарко Лазић, играјући руком на центаршут из корнера. Арбитар Владо Глођовић сачекао је епилог акције и казнио поступак једног од трагичара пораженог тима.
Лалатовић је оштро говорио о раду судије и на терену и пред камерама.

"Не могу да кажем да ли је био пенал пре него што погледам снимак, али многима смета што је Звезда пришла на два бода, па су онда послали овог судију да дели правду како је делио... Видео је са 20 метара да је лопта ударила у руку нашег играча. Не знам да ли јесте био пенал, понављам, не бих коментарисао", осуо је паљбу тренер црвено-белих.

Потом се осврнуо и на велике промашаје свог тима.

"Несхватљиво је да не користимо стопостотне шансе, да не дамо гол са два метра. Онда стигне казна...", додао је Лалатовић и наставио о промашајима.

"Нисмо добро ушли у утакмицу, али после изједначења смо загосподарили средином терена, доминирали, стварали шансе... Јовић је пребацио гол са два метра. Млад је, не би му требало замерати, али мора да га да".

За крај се још једном обратио онима "којима је Звезда сметала у шампионској трци".

"Претпостављам да ће сада многи бити задовољни, јер је првопласирани тим опет побегао на пет бодова. Било им је мука", унапред је тренер црвено-белих уписао Партизану победу против Радничког из Крагујевца.

Коментари / 0

Оставите коментар