Lalat: Ovo je krađa! Smetali smo na ''minus dva''!

Trener Zvezde ljut na sudiju i svoje napadače posle poraza od Novog Pazara. Pomenuo je i "one kojima je bilo muka" što se Zvezda vratila u trku za titulu.

Fudbal 04.04.2015 | 21:20
Lalat: Ovo je krađa! Smetali smo na ''minus dva''!

Serijom promašaja i defanzivnih grešaka, Zvezda je ispustila i Novi Pazar i čvrst priključak za Partizanom, u slučaju da crno-beli savladaju Radnički.

Igrači branioca titule promašivali su u subotu popodne (Jović, Parker, Katai, Anđelković) i ostali bez ijednog boda na praznom Gradskom stadionu.

Konačnih 2:1 postavljeno je iz penala, koji je skrivio Darko Lazić, igrajući rukom na centaršut iz kornera. Arbitar Vlado Glođović sačekao je epilog akcije i kaznio postupak jednog od tragičara poraženog tima.
Lalatović je oštro govorio o radu sudije i na terenu i pred kamerama.

"Ne mogu da kažem da li je bio penal pre nego što pogledam snimak, ali mnogima smeta što je Zvezda prišla na dva boda, pa su onda poslali ovog sudiju da deli pravdu kako je delio... Video je sa 20 metara da je lopta udarila u ruku našeg igrača. Ne znam da li jeste bio penal, ponavljam, ne bih komentarisao", osuo je paljbu trener crveno-belih.

Potom se osvrnuo i na velike promašaje svog tima.

"Neshvatljivo je da ne koristimo stopostotne šanse, da ne damo gol sa dva metra. Onda stigne kazna...", dodao je Lalatović i nastavio o promašajima.

"Nismo dobro ušli u utakmicu, ali posle izjednačenja smo zagospodarili sredinom terena, dominirali, stvarali šanse... Jović je prebacio gol sa dva metra. Mlad je, ne bi mu trebalo zamerati, ali mora da ga da".

Za kraj se još jednom obratio onima "kojima je Zvezda smetala u šampionskoj trci".

"Pretpostavljam da će sada mnogi biti zadovoljni, jer je prvoplasirani tim opet pobegao na pet bodova. Bilo im je muka", unapred je trener crveno-belih upisao Partizanu pobedu protiv Radničkog iz Kragujevca.

Komentari / 0

Ostavite komentar