Фрушка гора: Запаљено 15-ак кућа и викендица

У околини манастира Крушедол на Фрушкој Гори у протекле двије године запаљено је петнаестак кућа и викендица, а полиција још није пронашла пиромана.

Србија 04.04.2015 | 12:10
Фрушка гора: Запаљено 15-ак кућа и викендица

Све пожаре на објектима полиција је евидентирала, али пироман и даље није идентификован због чега се мјештани све чешће и масовније одлучују на продају кућа и викендица.

Прије четири дана до темеља је изгорјела кућа Душана Ћука у Крушедолском Прњавору у коју повремено долази. Ђук истиче да је полиција потврдила да је пожар подметнут, док он није био код куће, те додаје да су на сличан начин паљене и друге куће у том крају.

Два пута била је запаљена кућа и фрушкогорског домаћина Николе Јовановића, који је одлучио да прода јер више не може да живи у страху, пише новосадски "Дневник".

Житељи фрушкогорског краја увјерени су да је пироман неко ко добро зна када су куће празне и ко добро познаје овај крај. "На то указује и чињеница да, упркос честим пожарима, никад нико није примећен у близини кућа", испричао је један од житеља Крушедолског Прњавора.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

вангаВ

05.04.2015 06:17

Хитно треба заменити полицију, и ставити нове!!!

ОДГОВОРИТЕ