Fruška gora: Zapaljeno 15-ak kuća i vikendica

U okolini manastira Krušedol na Fruškoj Gori u protekle dvije godine zapaljeno je petnaestak kuća i vikendica, a policija još nije pronašla piromana.

Srbija 04.04.2015 | 12:10
Fruška gora: Zapaljeno 15-ak kuća i vikendica

Sve požare na objektima policija je evidentirala, ali piroman i dalje nije identifikovan zbog čega se mještani sve češće i masovnije odlučuju na prodaju kuća i vikendica.

Prije četiri dana do temelja je izgorjela kuća Dušana Ćuka u Krušedolskom Prnjavoru u koju povremeno dolazi. Đuk ističe da je policija potvrdila da je požar podmetnut, dok on nije bio kod kuće, te dodaje da su na sličan način paljene i druge kuće u tom kraju.

Dva puta bila je zapaljena kuća i fruškogorskog domaćina Nikole Jovanovića, koji je odlučio da proda jer više ne može da živi u strahu, piše novosadski "Dnevnik".

Žitelji fruškogorskog kraja uvjereni su da je piroman neko ko dobro zna kada su kuće prazne i ko dobro poznaje ovaj kraj. "Na to ukazuje i činjenica da, uprkos čestim požarima, nikad niko nije primećen u blizini kuća", ispričao je jedan od žitelja Krušedolskog Prnjavora.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

vangaV

05.04.2015 06:17

Hitno treba zameniti policiju, i staviti nove!!!

ODGOVORITE