Ноле о Изнеру, али и тактици за Марија...

Новак Ђоковић каже да је веома задовољан својом игром у полуфиналу са Џоном Изнером и истиче да га у мечу са титулу чека тежак посао са Ендијем Маријем.

Тенис 04.04.2015 | 14:40
Ноле о Изнеру, али и тактици за Марија...

“Драго ми је што сам успео да спроведем у дело све што сам тактички планирао пре меча. Увек је тешко играти са неким ко толико добро сервира. Важно је да сам био стрпљив и менталн чврст – добро сам користио терен и задовољан сам игром“, рекао је Ђоковић, који ће се у недељу борити за 22. титулу из Мастерс 1000 серије.

Новаков ривал у борби за трофеј биће Енди Мари. Ђоковић против Марија води са 17:8 у победама, добио је и последњих шест окршака, али Шкот каже да сада игра боље него у Индијан Велсу.

“Честитам Ендију на томе што је дошао до бројке од 500 победа у каријери, људи можда не схватају колико је то тешко. Мој међусобни скор са њиме даје ми самопоуздање и можда малу менталну предност, али одлучиће нијансе, тако је увек када нас двојица играмо“.

Финале Ђоковић – Мари значи да ће чланови ’велике четворке’ од Монте Карла 2010. године освојити 40 од 44 Мастерс турнира.

Коментари / 0

Оставите коментар