Nole o Izneru, ali i taktici za Marija...

Novak Đoković kaže da je veoma zadovoljan svojom igrom u polufinalu sa Džonom Iznerom i ističe da ga u meču sa titulu čeka težak posao sa Endijem Marijem.

Tenis 04.04.2015 | 14:40
Nole o Izneru, ali i taktici za Marija...

“Drago mi je što sam uspeo da sprovedem u delo sve što sam taktički planirao pre meča. Uvek je teško igrati sa nekim ko toliko dobro servira. Važno je da sam bio strpljiv i mentaln čvrst – dobro sam koristio teren i zadovoljan sam igrom“, rekao je Đoković, koji će se u nedelju boriti za 22. titulu iz Masters 1000 serije.

Novakov rival u borbi za trofej biće Endi Mari. Đoković protiv Marija vodi sa 17:8 u pobedama, dobio je i poslednjih šest okršaka, ali Škot kaže da sada igra bolje nego u Indijan Velsu.

“Čestitam Endiju na tome što je došao do brojke od 500 pobeda u karijeri, ljudi možda ne shvataju koliko je to teško. Moj međusobni skor sa njime daje mi samopouzdanje i možda malu mentalnu prednost, ali odlučiće nijanse, tako je uvek kada nas dvojica igramo“.

Finale Đoković – Mari znači da će članovi ’velike četvorke’ od Monte Karla 2010. godine osvojiti 40 od 44 Masters turnira.

Komentari / 0

Ostavite komentar