Лалат: Нико не може обећати све побједе до краја!

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да је екипи добро дошла пауза у првенству и да очекује победу у Новом Пазару.

Фудбал 03.04.2015 | 20:40
Лалат: Нико не може обећати све побједе до краја!

"Очекује нас јако битна и тешка утакмица. У Новом Пазару ћемо играти без навијача, што је за нас велики хендикеп. Циљ је да одиграмо најбоље у сезони и вратимо се са победом. Неће бити лако, играћемо као и против осталих екипа и покушаћемо да их нападнемо на њиховом терену", рекао је Лалатовић на конференцији за новинаре на стадиону Рајко Митић.

Он је додао да му је драго што је екипа смањила заостатак у односу на Партизан и да поново држи судбину у својим рукама.

"Нико не може да обећа десет победа до краја, али лепо је видети када је предност смањена на минус два. Лакше се дише, не желимо да оптерећујемо играче, али трудићемо се да победимо у свим мечевима до вечитог дербија са Патртизаном и да у лепом расположењу дочекамо тај меч", рекао је Лалатовић.

Тренер Звезде је рекао да су, осим повређеног Ристића, сви остали играчи спремни за предстојећу утакмицу у Новом Пазару.

Он је поручио да ће данас разговарати са Милошем Босанчићем који је изјавио да заслужује већу минутажу.

"Он је добар момак, али изгледа се још није привикао на Црвену звезду. Данас ћу му на састанку у четири ока објаснити како треба да се понаша. Он сматра да б требало више да игра, али шансу су добили Катаи и Стојановић", рекао е Лалатовић.
Искусни везиста Саша Стојановић рекао је да очекује тежак меч.

"Пазар је познат по врућем терену, утакмица је важна за обе екипе, нама су потребни бодови за титулу, а њима за четврто место. Морамо да их респектујемо, јер имају доста искусних играча", рекао је Стојановић.

Утакмица 21. кола Суперлиге између Новог Пазара и Црвене звезде игра се у суботу од 15:30 на стадиону у Новом Пазару.

Коментари / 0

Оставите коментар