Lalat: Niko ne može obećati sve pobjede do kraja!

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je ekipi dobro došla pauza u prvenstvu i da očekuje pobedu u Novom Pazaru.

Fudbal 03.04.2015 | 20:40
Lalat: Niko ne može obećati sve pobjede do kraja!

"Očekuje nas jako bitna i teška utakmica. U Novom Pazaru ćemo igrati bez navijača, što je za nas veliki hendikep. Cilj je da odigramo najbolje u sezoni i vratimo se sa pobedom. Neće biti lako, igraćemo kao i protiv ostalih ekipa i pokušaćemo da ih napadnemo na njihovom terenu", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare na stadionu Rajko Mitić.

On je dodao da mu je drago što je ekipa smanjila zaostatak u odnosu na Partizan i da ponovo drži sudbinu u svojim rukama.

"Niko ne može da obeća deset pobeda do kraja, ali lepo je videti kada je prednost smanjena na minus dva. Lakše se diše, ne želimo da opterećujemo igrače, ali trudićemo se da pobedimo u svim mečevima do večitog derbija sa Patrtizanom i da u lepom raspoloženju dočekamo taj meč", rekao je Lalatović.

Trener Zvezde je rekao da su, osim povređenog Ristića, svi ostali igrači spremni za predstojeću utakmicu u Novom Pazaru.

On je poručio da će danas razgovarati sa Milošem Bosančićem koji je izjavio da zaslužuje veću minutažu.

"On je dobar momak, ali izgleda se još nije privikao na Crvenu zvezdu. Danas ću mu na sastanku u četiri oka objasniti kako treba da se ponaša. On smatra da b trebalo više da igra, ali šansu su dobili Katai i Stojanović", rekao e Lalatović.
Iskusni vezista Saša Stojanović rekao je da očekuje težak meč.

"Pazar je poznat po vrućem terenu, utakmica je važna za obe ekipe, nama su potrebni bodovi za titulu, a njima za četvrto mesto. Moramo da ih respektujemo, jer imaju dosta iskusnih igrača", rekao je Stojanović.

Utakmica 21. kola Superlige između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u subotu od 15:30 na stadionu u Novom Pazaru.

Komentari / 0

Ostavite komentar