Црна кутија: Лубиц убрзавао пад авиона!

Подаци из друге црне кутије авиона немачке компаније "Џерман вингс" у чијем је паду на француске Алпе погинуло 150 путника и чланова посаде потврђују да је копилот Андреас Лубиц намерно срушио авион.

Свијет 03.04.2015 | 13:39
Црна кутија: Лубиц убрзавао пад авиона!

Они наводе да је Лубиц заиста повећавао брзину авиона док га није зарио у планину и срушио, тако да су тачне тврдње светских медија о његовој нервној растројености и намерном убиству свих путника и чланова посаде.

Друга црна кутија садржи техничке информације о радио таласима, убрзавању авиона, висини и промени курса, као и коришћењу ауто-пилота.

Немачки државни тужиоци саопштили су данас да верују да је Лубиц на личном

Тужилаштво Дизелдорфа навело је да је током истраге прођен таблет рачунар у стану Андреаса Лубица и да су били у стању да поврате податке од 16. до 23. марта.

У саопштењу је тужилаштво Дизелдорфа навело да је компјутер који су пронашли у његовом дому, показао и да су претраживани подаци о вратима кокпита и безбедносним мерама које се односе на њих.

Лубиц је тражио информације о начинима да се убије у компјутерским претрагама које су се десиле између 16. и 23. марта, дан пре несреће.

"Барем један дан, особа је предузела на неколико минута претраге везане за врата кокпита и њиховим сигурносним предострожностима", наводи се.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Микајло

03.04.2015 12:23

Ако се утврди јос да је пресао на ислам онда це бити терористицки цина, ако не онда се ради о психицкој растројству или поремецају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

03.04.2015 13:20

ТОЛИКОГ ЦИНИЗМА ОД СТРАНЕ ТИХ НИЈЕМАЦА. СРАМОТА ПРЕМА РОДИТЕЉИМА ОД ЛУБИЦА. ПА ДА СУ СРБИ НЕ БИ СЕ ПРЕМА ЊИМА ТАКО ПОНАШАЛИ. Е ТО ТИ ЈЕ ЕВРОПСКА УНИЈА.

ОДГОВОРИТЕ