Crna kutija: Lubic ubrzavao pad aviona!

Podaci iz druge crne kutije aviona nemačke kompanije "Džerman vings" u čijem je padu na francuske Alpe poginulo 150 putnika i članova posade potvrđuju da je kopilot Andreas Lubic namerno srušio avion.

Svijet 03.04.2015 | 13:39
Crna kutija: Lubic ubrzavao pad aviona!

Oni navode da je Lubic zaista povećavao brzinu aviona dok ga nije zario u planinu i srušio, tako da su tačne tvrdnje svetskih medija o njegovoj nervnoj rastrojenosti i namernom ubistvu svih putnika i članova posade.

Druga crna kutija sadrži tehničke informacije o radio talasima, ubrzavanju aviona, visini i promeni kursa, kao i korišćenju auto-pilota.

Nemački državni tužioci saopštili su danas da veruju da je Lubic na ličnom

Tužilaštvo Dizeldorfa navelo je da je tokom istrage prođen tablet računar u stanu Andreasa Lubica i da su bili u stanju da povrate podatke od 16. do 23. marta.

U saopštenju je tužilaštvo Dizeldorfa navelo da je kompjuter koji su pronašli u njegovom domu, pokazao i da su pretraživani podaci o vratima kokpita i bezbednosnim merama koje se odnose na njih.

Lubic je tražio informacije o načinima da se ubije u kompjuterskim pretragama koje su se desile između 16. i 23. marta, dan pre nesreće.

"Barem jedan dan, osoba je preduzela na nekoliko minuta pretrage vezane za vrata kokpita i njihovim sigurnosnim predostrožnostima", navodi se.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Mikajlo

03.04.2015 12:23

Ako se utvrdi jos da je presao na islam onda ce biti teroristicki cina, ako ne onda se radi o psihickoj rastrojstvu ili poremecaju...

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

03.04.2015 13:20

TOLIKOG CINIZMA OD STRANE TIH NIJEMACA. SRAMOTA PREMA RODITELJIMA OD LUBICA. PA DA SU SRBI NE BI SE PREMA NJIMA TAKO PONAŠALI. E TO TI JE EVROPSKA UNIJA.

ODGOVORITE