Ана Ивановић стиже у Сарајево!

Српска тенисерка Ана Ивановић одушевљена је што у Босни и Херцеговини има навијаче и најавила скори долазак у Сарајево.

Тенис 03.04.2015 | 18:20
Ана Ивановић стиже у Сарајево!

У интервјуу за сарајевски "Дневни аваз", једна од најљепших играчица у "бијелом спорту" је нагласила да је једанпут у животу као трогодишња дјевојчица посјетила Сарајево у којем има и велики број навијача.

"Дивно је чути да имам навијаче у БиХ и жељела бих свима да захвалим на изузетној подршци коју добијам. Она ми много значи. У Сарајеву сам била с родитељима кад сам имала три године у посјети рођацима који су тада живјели на Илиџи", рекла је Ивановићева.

Према њеним ријечима, ускоро планира да поново посјети престоницу БиХ.

"О Сарајеву се прича. Чула сам много пута колико је то лијеп, прекрасан град. Дефинитивно ми је у плану да га поново посјетим. Радујем се томе".

Од играча из БиХ Београђанка је додала да познаје једино актуелног селектора Дејвис куп тима БиХ Амера Делића и првог рекета Дамира Џумхура.

"Познајем Делића, али га не виђам на турнирима откако је постао селектор. Али ту је млади Џумхур, који константно напредује на АТП листи и сигурно има квалитет и потенцијал за још боље резултате", подвукла је између осталог шеста тенисерка свијета.

Ана је у каријери освојила 15 WТА трофеја и један грен слем (Ролан Гарос).

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мехмед Паса

03.04.2015 17:25

Ана један савјет за тебе!Ако Не одес у Сарајево, нећеш ниста пропустити то је исто, као када одеш у Истанбул све саме Дзамије!!! Само сто је Истанбул много љепси Град од Сарајева!!!Па сама одлуци!

ОДГОВОРИТЕ