Ana Ivanović stiže u Sarajevo!

Srpska teniserka Ana Ivanović oduševljena je što u Bosni i Hercegovini ima navijače i najavila skori dolazak u Sarajevo.

Tenis 03.04.2015 | 18:20
Ana Ivanović stiže u Sarajevo!

U intervjuu za sarajevski "Dnevni avaz", jedna od najljepših igračica u "bijelom sportu" je naglasila da je jedanput u životu kao trogodišnja djevojčica posjetila Sarajevo u kojem ima i veliki broj navijača.

"Divno je čuti da imam navijače u BiH i željela bih svima da zahvalim na izuzetnoj podršci koju dobijam. Ona mi mnogo znači. U Sarajevu sam bila s roditeljima kad sam imala tri godine u posjeti rođacima koji su tada živjeli na Ilidži", rekla je Ivanovićeva.

Prema njenim riječima, uskoro planira da ponovo posjeti prestonicu BiH.

"O Sarajevu se priča. Čula sam mnogo puta koliko je to lijep, prekrasan grad. Definitivno mi je u planu da ga ponovo posjetim. Radujem se tome".

Od igrača iz BiH Beograđanka je dodala da poznaje jedino aktuelnog selektora Dejvis kup tima BiH Amera Delića i prvog reketa Damira Džumhura.

"Poznajem Delića, ali ga ne viđam na turnirima otkako je postao selektor. Ali tu je mladi Džumhur, koji konstantno napreduje na ATP listi i sigurno ima kvalitet i potencijal za još bolje rezultate", podvukla je između ostalog šesta teniserka svijeta.

Ana je u karijeri osvojila 15 WTA trofeja i jedan gren slem (Rolan Garos).

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mehmed Pasa

03.04.2015 17:25

Ana jedan savjet za tebe!Ako Ne odes u Sarajevo, nećeš nista propustiti to je isto, kao kada odeš u Istanbul sve same Dzamije!!! Samo sto je Istanbul mnogo ljepsi Grad od Sarajeva!!!Pa sama odluci!

ODGOVORITE