Илић: Нимало нам није пријатно!

Капитен црно-белих каже да ситуација у којој се после три ремија у пролећном делу Суперлиге нашао Партизан није пријатна. Са Милинковићем у нове победе.

Фудбал 03.04.2015 | 18:00
Илић: Нимало нам није пријатно!

Да ли ће шок терапија у виду промене тренера деловати позитивно на фудбалере Партизана видеће се у суботу, када црно-бели у Хумској дочекују Раднички 1923.

У дуелу лидера и последњепласиране екипе у Суперлиги све осим победе Партизана представљаће велику сензацију.

"Свесни смо чињенице да играмо против последње екипе и то пред нашим навијачима, али требало би имати у виду да је Раднилчки у последњих пет утакмица забележио две победе. Ако ми будемо онакви каквим очекују да нас виде наши навијачи, победа не би смела да дође у питање", најављује утакмицу са Радничким капитен "парног ваљка" Саша Илић.

После ко зна колико времена пред утакмицу у домаћем шампионату, новинарима се на конференцији за медије обратио и неко од фудбалера Партизана.

Упркос томе што се Крагујевчани грчевито боре за опстанак, у Хумској су свесни да их очекује тежак меч, пре свега због све већег притиска као последице три нерешена резултата од почетка пролећеног дела сезоне и само два бода предности у односу на Црвену звезду.

"Притисак је у Партизану увек присутан, није пријатно кад са са 'плус шест' дође на 'плус два'. Гледамо сваку наредну утакмицу као најважнију", истиче Илић.

Партизан ће против "ђавола" први пут водити нови шеф стручног штаба Зоран Милинковић.

"Свака промена доноси нешто ново, шеф је имао мало времена да унесе нове детаље у игру Партизана, треба бити посвећен да се одигра на најбољи начин, послушати његове савете и забележити победу".

Илић би волео да у суботу буде много голова, али би за почетак био задовољан и са минималном победом.

Капитен Партизана прати и дешавања у комшилуку...

"Дерби је далеко, има две утакмице до тад. Пратим Звезду, али се не оптерећјем њоме, наравно да се надам и волео бих кад би Звезда кикснула, изгубила бодове и тако нам учинила услугу, јер бисмо ми отишли на још већи плус. Али то не зависи од нас, морамо да мислимо о нашој игри", подвукао је најискуснији фудбалер црно-белих.

Утакмица између Партизана и Радничког игра се у суботу од 18 сати на стадиону у Хумској.

Коментари / 0

Оставите коментар