Ilić: Nimalo nam nije prijatno!

Kapiten crno-belih kaže da situacija u kojoj se posle tri remija u prolećnom delu Superlige našao Partizan nije prijatna. Sa Milinkovićem u nove pobede.

Fudbal 03.04.2015 | 18:00
Ilić: Nimalo nam nije prijatno!

Da li će šok terapija u vidu promene trenera delovati pozitivno na fudbalere Partizana videće se u subotu, kada crno-beli u Humskoj dočekuju Radnički 1923.

U duelu lidera i poslednjeplasirane ekipe u Superligi sve osim pobede Partizana predstavljaće veliku senzaciju.

"Svesni smo činjenice da igramo protiv poslednje ekipe i to pred našim navijačima, ali trebalo bi imati u vidu da je Radnilčki u poslednjih pet utakmica zabeležio dve pobede. Ako mi budemo onakvi kakvim očekuju da nas vide naši navijači, pobeda ne bi smela da dođe u pitanje", najavljuje utakmicu sa Radničkim kapiten "parnog valjka" Saša Ilić.

Posle ko zna koliko vremena pred utakmicu u domaćem šampionatu, novinarima se na konferenciji za medije obratio i neko od fudbalera Partizana.

Uprkos tome što se Kragujevčani grčevito bore za opstanak, u Humskoj su svesni da ih očekuje težak meč, pre svega zbog sve većeg pritiska kao posledice tri nerešena rezultata od početka prolećenog dela sezone i samo dva boda prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

"Pritisak je u Partizanu uvek prisutan, nije prijatno kad sa sa 'plus šest' dođe na 'plus dva'. Gledamo svaku narednu utakmicu kao najvažniju", ističe Ilić.

Partizan će protiv "đavola" prvi put voditi novi šef stručnog štaba Zoran Milinković.

"Svaka promena donosi nešto novo, šef je imao malo vremena da unese nove detalje u igru Partizana, treba biti posvećen da se odigra na najbolji način, poslušati njegove savete i zabeležiti pobedu".

Ilić bi voleo da u subotu bude mnogo golova, ali bi za početak bio zadovoljan i sa minimalnom pobedom.

Kapiten Partizana prati i dešavanja u komšiluku...

"Derbi je daleko, ima dve utakmice do tad. Pratim Zvezdu, ali se ne opterećjem njome, naravno da se nadam i voleo bih kad bi Zvezda kiksnula, izgubila bodove i tako nam učinila uslugu, jer bismo mi otišli na još veći plus. Ali to ne zavisi od nas, moramo da mislimo o našoj igri", podvukao je najiskusniji fudbaler crno-belih.

Utakmica između Partizana i Radničkog igra se u subotu od 18 sati na stadionu u Humskoj.

Komentari / 0

Ostavite komentar