О легализацији канабиса као лијека у Бијељини

У Бијељини ће данас бити одржано предавање о теми "Легализација канабиса у медицинске сврхе", које организује Удружење грађана "Лекализација Србије" у сарадњи са Удружењем грађана "Колоси" из Бијељине.

Република Српска 03.04.2015 | 07:43
О легализацији канабиса као лијека у Бијељини

На предавању ће бити ријечи о утицају канабиса као лијека, искуствима људи који су га користили, о могућностима које пружа и ономе што лијечи, саопштено је из Удружења "Лекализација Србије".

На скупу ће говорити клинички фармаколог Предраг Николић, предсједник Удружење грађана "Колоси" из Бијељине Гордана Ступар, предсједник Удружења "Лекализација Србије" Антоније Ковачевић, секретар Удружења Мирјана Томић и фронтмен групе "Дубиоза колектив" Брано Јакубовић.

Предавање ће бити одржано у Центру за културу у Бијељини са почетком у 19.00 часова.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

МАКАР

03.04.2015 07:05

ДА СЕ НАРОД МАКАР ПОСТЕНО НАДУВАТ МОЗЕ....АКО НИСТА.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

03.04.2015 16:02

Нисмо ми Холандија па да легализујемо канабис. Тамо је то добро регулисано тако да се тачно зна гдје се, шта се и како се може користити. Овдје када би се легализовао канабис, сви би се масовно понадували првог дана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миодраг

04.04.2015 05:00

Ово су одличне вијести, само што ће надлежнима требати једно пар година да то схвате, а и онда ће оспоравати легализацију.

ОДГОВОРИТЕ