O legalizaciji kanabisa kao lijeka u Bijeljini

U Bijeljini će danas biti održano predavanje o temi "Legalizacija kanabisa u medicinske svrhe", koje organizuje Udruženje građana "Lekalizacija Srbije" u saradnji sa Udruženjem građana "Kolosi" iz Bijeljine.

Republika Srpska 03.04.2015 | 07:43
O legalizaciji kanabisa kao lijeka u Bijeljini

Na predavanju će biti riječi o uticaju kanabisa kao lijeka, iskustvima ljudi koji su ga koristili, o mogućnostima koje pruža i onome što liječi, saopšteno je iz Udruženja "Lekalizacija Srbije".

Na skupu će govoriti klinički farmakolog Predrag Nikolić, predsjednik Udruženje građana "Kolosi" iz Bijeljine Gordana Stupar, predsjednik Udruženja "Lekalizacija Srbije" Antonije Kovačević, sekretar Udruženja Mirjana Tomić i frontmen grupe "Dubioza kolektiv" Brano Jakubović.

Predavanje će biti održano u Centru za kulturu u Bijeljini sa početkom u 19.00 časova.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

MAKAR

03.04.2015 07:05

DA SE NAROD MAKAR POSTENO NADUVAT MOZE....AKO NISTA.....

ODGOVORITE
Name

Direkt

03.04.2015 16:02

Nismo mi Holandija pa da legalizujemo kanabis. Tamo je to dobro regulisano tako da se tačno zna gdje se, šta se i kako se može koristiti. Ovdje kada bi se legalizovao kanabis, svi bi se masovno ponaduvali prvog dana.

ODGOVORITE
Name

Miodrag

04.04.2015 05:00

Ovo su odlične vijesti, samo što će nadležnima trebati jedno par godina da to shvate, a i onda će osporavati legalizaciju.

ODGOVORITE