Чуме признао: Тукао сам жену

Љубиша Буха Чуме нагодио се са тужилаштвом о казни и признао да је тукао супругу и претио њеном полицијском обезбеђењу у октобру и новембру прошле године.

Србија 02.04.2015 | 16:36
Чуме признао: Тукао сам жену

Са Бухом закључен је споразум о признању кривице који ће сутра бити пред судом који треба да га потврди, речено је у Трећем основном тужилаштву у Београду.

Док суд не потврди споразум, његови детаљи, као и врста и висина казне не могу да се саопштавају јавно. Буха иначе није никад осуђиван, напоменули су у тужилаштву.

Буха се терети да је 3. октобра претио двојици чланова обезбеђења своје супруге Иване Бухе Туловић и тако извршио кривично дело угрожавање сигурности.

Оптужен је и да је 8. новембра извршио кривично дело насиље у породици, односно према својој супрузи, након чега је напао исту двојицу чланова њеног обезбеђења и тиме извршио и треће кривично дело - напад на службено лице за које је запрећан казна до осам година зартвора.

За кривична дела угрожавање сигурности и насиље у породици запрећене су казне до три године затвора.

За ова кривична дела њему је суђење почело у фебруару и због заштите приватности било је затворено за јавност.

Међутим, Буха, који је сведок сарадник у процесу који се водио против "Земунског клана" као и у процесу за убиство премијера Зорана Ђинђића, одлучуо да се нагоди са Трећим основним јавним тужилаштвом и избегне дуготрајно и мучно суђење.

У притвору је од хапшења 16. новембра прошле године.

Буха је већ једном био оптужен да је физички напао супругу, али је после два суђења ослобођен оптужби због недостатка доказа.

(Мондо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

xxxx

02.04.2015 16:55

сељацина

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

02.04.2015 22:53

Го..до једно.Залупана сељацино. Колики си ко Кин Конг а мозга нигдје.

ОДГОВОРИТЕ