Српска да заузме став о својим празницима

Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић сматра да парламент Српске треба да заузме став о приједлогу декларације поводом захтјева за оцјену уставности Закона о празницима Републике Српске пред Уставним судом БиХ.

Република Српска 02.04.2015 | 22:41
Српска да заузме став о својим празницима

"Посланици треба да сарађују на овој декларацији и да престану са било каквим расправама, свађама и препуцавањима, јер је овдје ријеч о озбиљним стварима које су изнад било каквог партијског питања", рекао је Стевандић данас новинарима у Бањалуци.

Он сматра да је други најављени сет реформских закона на чекању и да неће бити разматран у априлу у парламенту Српске.

"Немамо образложења зашто овај сет реформских закона неће бити разматран у најављеном временском оквиру", истакао је Стевандић.

Он је рекао да ће на сједници парламента Српске, која је заказана за 15. април, између осталог бити разматран извјештај са заједничких сједница скупштинских Одбора за безбједност и борачко-инвалидске заштите у вези са поступањем Суда и Тужилаштва БиХ, односно дискриминацијом српског становништва.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Миш

02.04.2015 16:24

Док се ми бакћемо око глупавих празника, свијет иде даље. Прави смо мишеви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко из масе

02.04.2015 19:20

Ово је вец позната техника скрецања пазње са правих проблема

ОДГОВОРИТЕ
Name

а да прије заузму став о Бајином плаценом пријатељу Либерману

02.04.2015 19:21

Током расправе у Кнесету, Лиеберман је узвратио на критике Схаса, казавши, између осталог, да "нити ја, нити моја странка стојимо иза Срба у Србији или у Босни и Херцеговини, нити планирамо имати било какав однос са Србима, поготово оним у Босни и Херцеговини. Моја странка и ја одбацујемо српску државу у БиХ, а и противимо се даљој подјели БиХ као државе". цитат из теxта Слободне Босне,за оне који не знају овај је Баји близи од брата,и свако мало га сиса за лову

ОДГОВОРИТЕ
Name

судеx

02.04.2015 21:13

Ј...боте празници,свакако их обицни радници и не празнују. Него писите има ли гдје која дневница да се заради... Празници и лапрдање отоме не доносе врецу брасна у куце народа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

02.04.2015 22:39

Ма код нас је све у виду празника; новцаник,фризидер, стала,њива,радна сикта итд...

ОДГОВОРИТЕ
Name

радник

03.04.2015 03:59

Ја сам радник. Али недајмо да нам Турци одредјују празнике. Засто Бакиру смета да ми славимс 9 јануар. Не будите зли вец јединствени. Цеститам Стевандицу на принципијелности и константној борби против оних који краду и зеле да урусе РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

03.04.2015 06:59

ДА ЛИ МОЖДА ТРЕБАМО И ХРВАТСКУ ПРЕДСЈЕДНИЦУ КОЛИНДУ ПИТАТИ ЗА НАШЕ ПРАЗНИКЕ.СЛАВИМО ОНО ШТО ПРИПАДА СРПСКОМ НАРОДУ И НИШТА ВИШЕ АЛИ НИ МАЊЕ.

ОДГОВОРИТЕ